Köp och Leveransvillkor på Eurokakel.com

Vid beställning hos Eurokakel träffas ett avtal om köp mellan dig, kunden, och Eurokakel AB. Detta avtal bekräftas via e-post till den e-postadress som angivits vid beställning. Vid felaktigheter i pris och leveranstid kommer kunden att kontaktas och informeras om ändringar, och kunden är i sin fulla rätt att ändra eller annullera beställningen.

Eurokakel ingår inga avtal med personer som inte är myndiga (18 år). Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Eurokakel ansvarar inte för skador, missfärgningar eller liknande som kan uppstå vid felaktig montering eller som en följd av felaktigt bruk av varan.

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I varukorgen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Faktura/Delbetalning:

Via Klarna (avtal ingås med Klarna AB)

När du betalar via Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter, och betalar alltid efter att du fått hem dina varor.

  • Få alltid hem varan innan du betalar
  • Betalningstid – alltid minst 14 dagar
  • Du behöver aldrig lämna ut kortuppgifter
  • Alltid 14 dagars ångerrätt i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen*
  • Ladda ner dina fakturor från klarna.se
  • Möjlighet till delbetalning

Betalningsvillkor

Kredittiden för detta köp är 14 dagar från fakturadatum. Fakturan skickas i samband med leveransen. I enlighet med avtalet med e-butiken debiteras en fakturaavgift om 0 kr.

En påminnelseavgift tillkommer vid utebliven betalning. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Även en dröjsmålsränta om 24,00 % plus gällande referensränta tillkommer. Sker ingen betalning därefter kan fordran därefter komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma.

Kreditprövning: Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Delbetalning

Du kan välja att betala i din egen takt eller betala ett fast belopp per månad. När du delbetalar med Klarna gäller alltid:

  • Du får hem varan innan du betalar
  • Du samlar alla dina köp på en månadsfaktura
  • Du betalar i din egen takt eller ett fast belopp per månad

Om en vara är skadad

Om en vara skulle vara skadad vid mottagandet så notera det på fraktsedeln innan kvittering. Dokumentera varans skick med kamera och kontakta oss via e-post. Skicka så detaljerad beskrivning som möjligt och bifoga bilder. Om skadan upptäcks först vid upp-packning av varan (dold skada) måste kunden kontakta oss inom sju (7) arbetsdagar efter mottagandet för att vi ska kunna behandla ärendet. Varan får inte användas eller säljas vidare eller liknande innan kontakt med oss.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Cookies

Läs vår Integritetspolicy och Cookie Policy här

Frakt

Vi tillämpar ett fast fraktpris på 995 sek, om inte fri frakt. Leveranser sker i samarbete med DHL eller DSV. Leveranstiden är normalt 2-3 arbetsdagar för lagervaror. Beställningsvaror levereras normalt inom 14 arbetsdagar. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som beror på fraktföretaget. DHL / DSV ansvarar för att avisera kunden via sms eller e-post, som kunden uppgett vid beställning.

För alla leveranser gäller transport fram till adressen på körbar väg om inget annat anges. Grusväg, kullersten eller stenbelagd väg räknas inte som körbar väg då sista delen av transporten sker med bakgavellyft och handtruck som inte kan framföras på ojämnt underlag med denna slags produkter.. Om du bor i ett flerfamiljshus levereras varorna till porten om transporten kan komma fram (inte på smala innergårdar, genom smala grindar och liknande), annars så långt lastbilen kan komma fram. Vid avlastning ska varorna inspekteras noggrant av mottagaren innan leveransen kvitteras. Eventuella skador dokumenteras och noteras innan kvittering av leveransen.

Ångerrätt och Returer

Din ångerrätt (ångerfristen) och returrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. (Gäller ej vid special-beställda varor, typ måttbeställda produkter, eller styckvaror)

 

Skriv snabbast och enklast ett e-mail till vår kundtjänst kontakt@eurokakel.com när du vill ångra ditt köp.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Returfrakt sker på egen bekostnad förutom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas på pall med leverans till adressen; Eurokakel AB, Kolvägen 10, 852 29 Sundsvall. Inte mot postförskott eller hämtas på utlämningsställe.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du skicka eller lämna tillbaka de varor du ångrat till oss, kunden står då för frakten tillbaka till vår adress. För beställningsvaror gäller det som anges under rubriken Beställningsvaror.

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror. Återbetalning sker till det konto som betalat ut beloppet vid er beställning.